Nieuwsbrief September ’18

Wedstrijden in Steinheim
Thuiswedstrijden vinden plaats in Sportcentrum Steinheim in Doorn. In de sporthal hebben we een ‘eigen hok’ waar de meeste materialen te vinden zijn. O.a. trainers hebben hier toegang tot.
Ook de teltafels en stoelen staan nu in dit hok onder de tribune omdat andere verenigingen deze niet gebruiken. Daarom gaan ze vaak zwerven en stonden ze wel eens bij de nooduitgangen. Daarom na afloop van de wedstrijden alle materialen graag weer op de eigen plek terug zetten.
Bedankt! Fijne wedstrijden allemaal!

10 jaar Enervo seizoen 2018 – 2019
Dit is het 10e seizoen dat Enervo als Enervo in de volleybalwereld bestaat! Hiervoor bestond Enervo uit verenigingen die zijn samengevoegd. Weet jij welke dat waren? Dan kom je toch zeker ook naar de:

Enervo Pubquiz
Ook gek op feitjes en rare weetjes? Op zaterdag 13 oktober hebben we een thuiswedstrijddag voor (bijna) alle teams. We organiseren dan als lustrumactiviteit aansluitend de Enervo Pubquiz.
Je kunt je inschrijven met een team van 5-6 personen, waarbij het leuk is als teams met elkaar mixen of je neemt je vrienden of familie mee om een team te vormen (max 3 spelers uit 1 team bij elkaar).
Inschrijven kan via activiteiten@vvenervo.nl of een reply op deze nieuwsbrief.
We zijn bezig om tussen de wedstrijden en de quiz ook voor een eetmoment te zorgen. Verdere informatie volgt zodra het programma compleet is. De quiz zal rond 20.45 uur starten in de kantine van Steinheim. Jij bent er toch ook bij?!

Heb jij nog een leuke vraag of leuk beeldmateriaal dat we kunnen gebruiken voor de quiz, laat het ons weten!

AH actie – proeflessen in oktober en november
De Albert Heijn verstrekt nu zegels voor sportieve activiteiten. Enervo doet ook mee. Mensen kunnen zich inschrijven via een algemene site voor een sport die ze leuk vinden. Geïnteresseerden voor volleybal schrijven zich ook bij ons in. De komende maanden komen er daarom bij diverse teams meetrainers langs. Samen heten we ze van harte welkom en laat ze maar zien wat een leuke sport dit is!

Rabo Clubkasactie
Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij elk jaar de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Ook Enervo doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Stemmen kan van 1 tot en met 15 oktober 2018. Heb je nog een leuk idee om stemmen te werven? Laat het ons weten!

Stemmen
Van 1 t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Enervo belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor: het geven van volleybalclinics op basisscholen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Enervo tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 1 oktober een persoonlijke stemcode.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh
Bedankt voor jouw steun!

Vacatures binnen de vereniging
In de herhaling maar daarom niet minder gewenst:
– leden voor de technische commissie;
– 2 leden voor de sponsorcommissie;
– Scheidsrechters alle niveaus;
– Lustrumcommissie 10 jaar Enervo.
Heb je vragen over de vacatures dan gaan we graag met je in gesprek over wederzijdse verwachtingen, neem contact op met Nicole (D3) via secretaris@vvenervo.nl.

Belangrijke data:
1 oktober – 15 oktober: Stemmen voor Enervo met de Rabo Clubkasactie

Leave a Comment