Bericht van D1

Afgelopen vrijdag mocht Dames 1 het opnemen tegen Volleer Dames 1 in de Binder in Leersum. Om half 10 begon de wedstrijd, en daarvoor werd er uiteraard een drankje genuttigd. Valérie had een verassing voor het team; mooie nieuwe bidons met je eigen naam erop. Deze zijn gesponsord door ‘de Goey-Koot te Utrecht’. Dank jullie wel!

Wegens een aantal afmeldingen en Daphne die helaas vrijdag positief testte op corona, hadden wij een aantal lieve invallers. Giada, Lisa en Kirsten wilden ons helpen naar de overwinning en Nicole verruilde haar plek als libero om zo een goede bezetting te hebben.

De wedstrijd was een degelijke maar geen pittige wedstrijd. De eerste set werd gewonnen met een mooie 12-25. De tweede set kwam Volleer iets dichterbij met, maar toch werd deze set ook gewonnen met 16-25. In de derde set hadden Hester en Giada mooie servicebeurten en werd deze set gewonnen met 3-25. De buit was dus al binnen, maar om het helemaal goed af te sluiten was er natuurlijk nog de vierde set. Ook deze werd gewonnen met 14-25.

Na deze mooie overwinning was er één teleurstelling.. Een koude douche… Ondanks dit luidde dames 1 de zaterdag goed in tijdens een lekker drankje in de Binder.

Aanstaande zaterdag 26 november spelen wij thuis om 15:30 tegen USV Protos D8. Wij gaan weer voor de winst! Zien we jullie dan? 🏐

Leave a Comment