Nieuwsbrief December ’18

In deze nieuwsbrief vind je een aankondiging van 2 sportieve activiteiten in december, de ALV steken we in een nieuw jasje, hoe gaat het met de jeugd in de competitie en wie organiseert in 2019 ons Grastoernooi?!

Terugblik Pubquiz
Op 13 oktober hebben we met ruim 30 leden en aanhang de pubquiz gespeeld. 5 teams streden tegen elkaar om eeuwige roem. Vragen over onder andere Enervo, Algemene ontwikkeling, muziek en Back-to-school. Op de avond zelf werd het team van Heren 1+guests (We pakken je buiten wel) als winnaar gefeliciteerd. In de administratieve nazit, bleek echter een ander team, HD321,een hoger punten aantal te hebben behaald. Dus ere wie ere toekomt: Hester, Frans, Ruben, Femke en Marlot van harte gefeliciteerd nog als winnaar van Enervo 10-jaar jubileum Pubquiz!!!!

Einde competitiehelft jeugd 
De eerste competitiehelft zit er voor de jeugd alweer bijna op.
Het B1 team is dit jaar 1ste klasse gaan spelen en ze doen op dit niveau mee voor de koppositie. Echt heel goed!
De B2 speelt dit jaar voor het eerst op een volledig veld. Zij staan nu vierde. Mooi!…. en dit team is vooral heel gezellig, ze zijn ondertussen al met 12 spelers.
Ook de C-jeugd is 1ste klasse gaan spelen. In deze competitie staan ze nu 3de en het zijn vaak spannende wedstrijden die ze spelen. Het niveau blijft stijgen.
Dan nog de CMV-jeugd. Zij doen elke maand mee met een toernooitje, en daar zijn ze inmiddels op niveau 4b oppermachtig. Komende periode mogen ze de uitdaging op niveau 4a aangaan. Succes!

Nu de eerste helft er bijna opzit willen we graag al onze jeugdleden een leuke activiteit aanbieden. Zaterdag 15 december (onze laatste thuisspeeldag) hebben we in Steinheim voor de 4 jeugdteams een bowlingbaantje gereserveerd van 17u tot 18u. Dus lekker dagje in de sporthal elkaar aanmoedigen en daarna afsluiten met een uurtje bowlen.

Eind december zal de nieuwe competitiehelft voor de jeugd bekend gemaakt worden, dus de wedstrijdagenda is nog even afwachten.
Hoewel, 18 januari… die mag alvast gereserveerd worden. Dan organiseert Enervo het CMV-toernooi en verwachten wij weer ervaren tellers en scheidsrechters.

SantaRun Rotary Doorn       
Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Rotary Club Doorn voor het eerste jaar in Doorn de Rotary Santa Run, een ‘funloop’ van circa 3 km dwars door het prachtige Doorn. 
De Rotary steunt met de opbrengst van de dag, een goed doel en de verenigingen in de gemeente.
Als Enervo willen wij graag bijdragen om de Santa Run op de kaart zetten en het kerstgevoel te omarmen.
Informatie over de Santarun vind je hier.
Wij als bestuur zouden het fantastisch vinden als veel leden meedoen aan deze Santa Run. Helaas valt de Santa Run dit jaar op een thuisspeeldag; dus die teams zullen moeten volleyballen i.p.v. mee rennen. Maar wellicht zijn er van de andere teams leden die mee willen lopen, of ken je mensen in je omgeving die mee zouden willen lopen. Inschrijven kan via deze link.

ALV in een nieuw jasje
Reserveer vast 18 december in je agenda voor het jaarlijkse oliebollentoernooi!
Meer informatie over het toernooi volgt snel. Voorafgaand aan het toernooi ontvangen jullie van ons de begroting van het nieuwe seizoen met een toelichting. Mochten er nog vragen over zijn, dan is het bestuur tijdens het oliebollentoernooi in de pauze beschikbaar voor vragen. Op deze manier willen we de ALV wat toegankelijker maken, de formele verenigingszaken regelen en jou de gelegenheid bieden voor het stellen van vragen of het aankaarten van een onderwerp. Stel je vraag vast via een reply op deze nieuwsbrief of mail naar secretaris@vvenervo.nl.  

Oproep Grastoernooi organisatie en Koningsmarkt 2019
Jij doet toch ook weer mee aan het 8e Grastoernooi?! Voor de organisatie van dit gezellige toernooi zoeken we nog leden die mee willen helpen aan de organisatie. Elk jaar blijkt weer dat vele handen licht werk maken met de op- en afbouw van het toernooi. Maar daar gaat ook wat werk aan vooraf dat door een klein team wordt gedaan. Deze toernooicommissie heeft nu aangegeven dit jaar het stokje over te dragen. Dus wil jij ook weer zo’n leuk toernooi! Help ons met de organisatie en meld je even bij Guido (toernooi@vvenervo.nl)

Op 27 april 2019 staat Enervo ook op de Koningsmarkt in Doorn en Driebergen. Tegen dat het zover is, komen we in de lucht om te vragen wie er mee gaat helpen op deze dag. Maar spaar gerust vast je spullen voor de verkoop bij elkaar. Spullen voor de verkoop in Driebergen kunnen al worden ingeleverd bij Nadja (jc@vvenervo.nl).
In Driebergen was het vorig jaar al erg gezellig en succesvol. Daarom willen we dit jaar ook in Doorn gaan staan. Wie heeft er in Doorn een plekje vrij voor opslag van spullen voor de verkoop?

Belangrijke data:
15 december – Santarun Doorn
18 december – Oliebollentoernooi
27 april 2019 – Koningsmarkt Doorn en Driebergen

Tot ziens in de zaal!
Guido, Nicole, Monique, Hester en Tim

Leave a Comment