Scheidsrechterscoördinator

Enervo is op zoek naar iemand die nauwkeurig werkt en die een bijdrage wil leveren aan de organisatie van de scheidsrechters. Deze functie kun je vanuit huis en in je eigen tijd doen.

Het begin van van het seizoen is meestal het piekmomenten voor de scheidsrechterscoördinator. Dan is het even wat werk om een indeling te maken met betrekking tot de scheidsrechters.

Taken:

• Monitoren leden en nieuwe leden mbt instaptoets en hiertoe motiveren.
  • Contactpersoon scheidsrechter naar bond toe
  • Indelen van scheidsrechters bij thuiswedstrijd met benodigde code
  • Regelen van een attentie op de dag van de scheidsrechter en muntjes voor scheidsrechters op de thuisspeeldagen (via aanvoerders)
  • Stimuleren en (met ondersteuning) opleiden van scheidsrechters in de lijn (vs2,vs3). Eventueel organiseren van oefenmomenten.

Vind je het leuk om Enervo te helpen of heb je verdere vragen over de functie neem dan even contact op via het contactformulier op de website met de secretaris.