Telinformatie tweede seizoenshelft

De tweede helft van het seizoen gaat beginnen. Dat betekend dat de jeugdwedstrijden van de jeugd vanaf nu bekend zijn. Er zijn een paar kleine wijzigingen t.o.v. het tel en fluitschema aan het begin van het seizoen. De belangrijkste wijzigingen hier op een rijtje:

• 19-01-2019: JB 1 telt een extra wedstrijd i.p.v JB 2/MC. Deze teams zijn de hele ochtend al druk bezig met het fluiten en tellen van de CMV wedstrijden in Leersum.
  • 02-02-2019:  D1 fluit een wedstrijd om 13:30 uur i.p.v. 12.00 uur.
  • 19-02-2019  D1 fluit en telt de wedstrijd van dames 3. Dit is de wedstrijd die op zaterdag 24-11-2018 niet is doorgegaan.
  • 12-03-2019  H1 telt en fluit de wedstrijd van heren 2. Dit is de wedstrijd die eerder op 02-02-2019 gepland stond, maar al vroeg in het seizoen is verplaatst.
  • Op 13-04 telt dames 3 een extra wedstrijd. Dit omdat de jeugdteams die daarvoor ingedeeld stonden deze dag niet spelen.

Het kan zijn dat jouw wedstrijd om te tellen of fluiten vervallen is omdat er geen jeugdwedstrijd op dit moment gepland staat. Dit heb ik in het bovenstaande rijtje niet mee genomen.

Let op: ook voor het fluiten van de jeugdwedstrijden is het van belang dat je een VS1 licentie hebt. Deze kan je behalen door de spelregeltoets te doen. Voor vragen over waar en hoe je deze spelregeltoets kan doen kan je terecht bij Ruben uit heren 3!
Wanneer er een wedstrijd gefloten wordt door iemand zonder de juiste licentie krijgen we als vereniging een boete.

Ik wens jullie allemaal veel volleybalplezier !