Uitnoding ALV 6 Oktober

In navolging op de Nederlandse regering willen ook wij (het bestuur van V.V. Enervo) graag onze plannen voor het komende jaar met jullie delen. Dit doen wij op de eerste maandag van oktober. We hebben helaas geen gouden koffertje en al helemaal geen miljoenennota maar willen je wel graag informeren over de huidige stand en de plannen van de vereniging.
Naast de troonrede zijn er uiteraard ook de algemene beschouwingen waarin we nog graag een aantal zaken met jullie door willen nemen en waarbij een ieder die aanwezig is zijn eigen bijdrage kan leveren wanneer je daar de behoefte voor voelt.

In tegenstelling tot de afgelopen dagen zullen de troonrede onder leiding van Willem en de algemene beschouwingen op één avond plaatsvinden. De uitgewerkte planning en eventuele verdere informatie zal je enkele dagen voorafgaand aan de vergadering ontvangen.

Kom dus met je eigen gouden koets op 6 oktober naar Champ’Aubert (Boterbloem 1, 3972 SB Driebergen-Rijsenburg). De vergadering zal om 21:00 uur beginnen, voor die tijd is er de mogelijkheid om nog even van een lekker bakje koffie/thee en de hoedjesparade te genieten.

Leave a Comment