VV Enervo doet wederom mee aan Rabobank Clubkas Actie

Net als vorig jaar hebben we jullie hulp nodig voor de Rabo Clubkas Campagne. Vorig jaar leverde ons dit € 853,– op.
Het enige wat jullie hoeven doen is voor 30 september a.s. kosteloos lid worden van de Rabobank (als je een rekening hebt van de Rabobank) en stemmen..!!

Voor elke stem ontvangen we al geld, dus roep iedereen in je omgeving op om lid te worden van de Rabobank en te stemmen op onze vereniging vv Enervo. We kunnen zo’n financiële bijdrage goed gebruiken!
Via onderstaande link kan je lid worden en als je dat voor 30 september a.s. doet, krijg je een unieke code om te stemmen:

Lees hieronder wat het inhoudt:

Uw stem is geld waard
Tijdens de Rabo Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar verdeelt de Rabobank € 100.000, dus doe mee.

Stemt u mee?
Van 15 oktober tot 31 oktober kunnen leden die vóór 30 september 2014 lid zijn geworden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug, hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en)/stichting(en). Leden ontvangen voor de stemperiode een unieke code met een link naar de site waar zij kunnen stemmen.
De stemperiode duurt twee weken en is gepland van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 31 oktober. Bent u nog geen lid? Klik dan op bovenstaande link.

Beschikbaar: € 100.000
Er is een bedrag beschikbaar van € 100.000 vanuit het coöperatief dividend van de Rabobank. Ieder lid heeft vijf stemmen om te verdelen. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk welk bedrag de vereniging/stichting ontvangt. Het is dan ook in het belang van de vereniging/stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Het is dus belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen op vv Enervo en niet zomaar stemmen op andere verenigingen anders wordt gemiddelde per stem minder waard….

Lees meer over de campagne via de flyer en op:

Bedankt voor jullie inzet!