Wedstrijden en trainingen vervallen t/m 31 maart

Naar aanleiding van een eerder verspreid bericht van de bond willen we jullie hierbij (nogmaals) informeren dat alle NeVoBo en ZVC (Zeister Volleybal Competitie) wedstrijden die gepland staan tussen nu en 1 april zijn afgelast. Deze maatregel geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

Of dit nog gevolgen heeft voor andere recreatieve competities en/of toernooien kan ik helaas nog niet bevestigen, gezien de gestelde maatregelen lijkt het mij onwaarschijnlijk dat deze wel doorgaan in deze periode.

Voor wat betreft de trainingen volgen wij tot nader bericht het advies van de NeVoBo en worden ook deze voorlopig niet gegeven. Voor meer informatie kun je terecht op www.volleybal.nl en/of in dit artikel dat wordt bijgewerkt wanneer de status veranderd.

Wanneer er een update komt vanuit de bond of wanneer we willen afwijken van de richtlijn zullen we dit laten weten.

Hopelijk tot snel weer in de zaal (en vergeet niet je handen te wassen)!